Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spectaculair Verrassend Stadskanaal

STADSKANAAL – Het centrum stond het weekeind van 15 t/m 17 juni op zijn kop in Stadskanaal. De organisatie heeft er werkelijk een prachtig evenement van gemaakt. Het fraaie zomerweer maakte het plaatje helemaal compleet. De Kanaalster ‘jongsters’ mochten vrijdagmiddag de aftrap doen via Go Sports op het Raadhuisplein. Het was de elfde keer dat de schooljeugd het evenement mochten openen met spel en kunstactiviteiten. Het evenement Verrassend Stadskanaal is hiermee uitgegroeid tot een heus totaalpakket.

Zaterdag en zondag waren er talloze activiteiten zoals veel gezellige muziek en proeverijen. Fox-Nightlife met een gigantisch muziekoptreden. De langste lunchtafel van Europa, knutselen voor kinderen, 2-daags Pagefestival nabij de Rode Loper. De band ‘Bettie Serveert’ en veel andere goede bands waren hier te bewonderen. En het ‘Klassieke’ Kanaalconcert (1e editie) bij de Eurobrug. Hier speelde zondagavond ’ter afsluiting’ het Groninger studentenorkest Mira.

Vrijwilligers van de Veenkoloniale streekomroep RTV1 hebben het hele weekeinde door televisiebeelden laten zien van het festijn. Interviews, sfeeropnamen  en achtergrondreportages, het kwam allemaal voorbij op je lokale TV kanaal en via het internet / facebook.

Over twee jaar staat er weer een Verrassend Stadskanaal gepland.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.