Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vakantiemarkten Veendam in augustus

.

VEENDAM – Op de maandagen 6, 13 en 20 augustus is het weer zover. Voor de 56e keer worden de Vakantiemarkten in Veendam gehouden. Een prachtig evenement in het centrum van Veendam waar elk jaar weer vele duizenden bezoekers op afkomen.

Met ruim 150 standhouders, livemuziek op 5 podia en diverse attracties zorgen we weer voor 3 zeer aantrekkelijke maandagen in het centrum van Veendam. Ruim 100 standhouders en 50 centrumwinkeliers bieden u aantrekkelijke en gevarieerde koopjes.

Veendam staat bekend om zijn vele en gezellige terrassen die de maandagen weer goed gevuld zullen zijn. Uitgaanscentrum Jinx zal wederom de succesvolle Tropical Mondays organiseren. Een gedeelte van de Kerkstraat-West wordt omgetoverd tot een tropisch paradijs met o.a. livemuziek, zwembad, palmbomen en loungebanken voor het echte zomergevoel.

Verder is er op de drie maandagen weer volop live-muziek. Dit jaar kunnen we o.a. Lucas & Gea, Arjan Veneman, Dual Showband, Bert en Loes en diverse andere artiesten
presenteren. Alle reden dus om deze data vrij te houden en koers te zetten richting het centrum van Veendam.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.