Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvol verlopen Pruiverij

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – (video) – In het centrum van Veendam konden zaterdag 1 september mensen opnieuw genieten en vooral proeven van allerlei lekkernijen. Aangezien de winkeliersvereniging geen koopzondag had gepland in september was dit jaar de Pruiverij enkel op zaterdag en niet ook op zondag. De markt was dit keer opgesteld op drie locaties (Museumplein, Promenade en Veenlustplein). Het was gezellig druk in het centrum mede door het fraaie nazomerweer.

Muziek

Tijdens de Pruiverij was er muziek en entertainment te zien en te horen. Op het Museumplein stond de welbekende muziekkoepel van de Vakantiemarkten waar gedurende de gehele middag een muziekprogramma ten gehore werd gebracht.

De ‘Oetmaarkt’ was zoals altijd te vinden op het Museumplein. Het Veenkoloniaal Museum, Kleinkunst, het Filmhuis en Theater vanBeresteyn presenteerden zich daar gezamenlijk.

(Meer foto’s via: Peter Panneman)

Video-Sfeerimpressie/RTV1

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.