Direct naar de inhoud.

Simon Deinum zwaait af als voorzitter D66

  • door:
  • op:
Afdelingsvoorzitter Simon Deinum neemt afscheid

VEENDAM – D66 Veendam houdt op woensdag 10 oktober a.s. om 20.00 uur een openbare afdelingsvergadering in de Bibliotheek aan het Museumplein 5 in Veendam. Na een terugblik op recente lokale, regionale en landelijke activiteiten komt de campagne voor de in 2019 te houden verkiezingen voor Provinciale Staten en voor het Europees Parlement aan de orde.

Afscheid

Afdelingsvoorzitter Simon Deinum (73) heeft al eerder zijn vertrek aangekondigd. Het bestuur stelt nu de leden voor om Jeroen Koning (42) uit Veendam als nieuwe voorzitter te kiezen. Bij de overdracht van het voorzitterschap zal Deinum terugblikken op een periode van 50 jaar, waarin hij in verschillende functies actief was voor D66.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal