Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Simon Deinum zwaait af als voorzitter D66

Afdelingsvoorzitter Simon Deinum neemt afscheid

VEENDAM – D66 Veendam houdt op woensdag 10 oktober a.s. om 20.00 uur een openbare afdelingsvergadering in de Bibliotheek aan het Museumplein 5 in Veendam. Na een terugblik op recente lokale, regionale en landelijke activiteiten komt de campagne voor de in 2019 te houden verkiezingen voor Provinciale Staten en voor het Europees Parlement aan de orde.

Afscheid

Afdelingsvoorzitter Simon Deinum (73) heeft al eerder zijn vertrek aangekondigd. Het bestuur stelt nu de leden voor om Jeroen Koning (42) uit Veendam als nieuwe voorzitter te kiezen. Bij de overdracht van het voorzitterschap zal Deinum terugblikken op een periode van 50 jaar, waarin hij in verschillende functies actief was voor D66.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.