Direct naar de inhoud.

Schaakdag in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:

(F: Wikipedia)
STADSKANAAL – Bibliotheek Stadskanaal en schaakvereniging J.H. Kruit organiseren op zaterdag 27 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur een schaakdag in de bibliotheek.

Schaken is een leuke, creatieve denksport voor jong en oud. Je hoeft niet slim te zijn om te kunnen schaken, schaken maakt je slim! Leden van schaakvereniging J.H. Kruit zullen je stap-voor-stap leren schaken. Daarnaast staan er in de bibliotheek verschillende schaakborden klaar om zelf een potje te spelen.

Altijd-spe(l)len-in-de-bibliotheek
Ook na de Schaakdag kun je in Bibliotheek Stadskanaal blijven schaken. Onder het motto “’altijd-spe(l)len-in-de-bibliotheek” opent Bibliotheek Stadskanaal een vaste spelletjeskast. Jong en oud kunnen voortaan in de bibliotheek spellen spelen. Van schaken tot Mens-erger-je-Niet en van Uno tot Zeeslag.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal