Direct naar de inhoud.

Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal is gezond

  • door:
  • op:
Noorderpoort is gezond

STADSKANAAL – Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal heeft het vignet Gezonde School behaald. Het vignet Gezonde School is een initiatief van diverse landelijke gezondheidsorganisaties. Het vignet is een erkenning voor scholen die de gezondheid van hun studenten hoog in het vaandel hebben staan. Hierbij richt de school zich op één of meer thema’s. Mbo-schoollocaties die structureel aan gezondheid werken kunnen het vignet Gezonde School aanvragen en zich profileren als Gezonde School.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal voor actieve en gezonde studenten, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar studenten.

Paulien Hietbrink, directeur Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal, is trots om een Gezonde School te zijn. ‘In Stadskanaal zijn we in een sportieve omgeving samen met onze omgeving bezig met Vitaal Burgerschap, we hebben aandacht voor gezondheid en een gezond leven draagt naar ons idee bij aan een gezonde toekomst’.

Naast Noorderpoort Beroepsonderwijs Stadskanaal hebben ook Noorderpoort Business & Administratie , Noorderpoort Gastvrijheid & Toerisme, Noorderpoort Entree & Educatie, Noorderpoort Kunst & Multimedia en Campus Winschoten een Gezonde School vignet.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal