Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ambtenaren gemeente maken wandeling

VEENDAM – Dinsdagmiddag 14 mei kwamen een aantal ambtenaren van de gemeente Veendam bijeen voor een stadswandeling door het gebied Tuss’n Baide Daipen, oftewel omgeving AE Kade, A.G Swartstraat, Leliestraat Adriaan Geertsplein, Nieuwstraat, en Jacob Bruggemalaan.

Deze rondleiding was een prijs die onlangs door hun was gewonnen tijdens de Vitaliteitskwis. Onder leiding van ‘Stadsgids’ Pieta Loots lieten ze zich informeren over de geschiedenis van dit gebied. De Veendammer ambtenaren genoten zichtbaar onder een stralende zon.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.