Direct naar de inhoud.

Verkeersregelaars voor rotonde Gieten

  • door:
  • op:
Archief: Wegvak Gieten-Zuidlaren

GIETEN – Vanaf maandag 3 december tot donderdag 20 december zullen er verkeersregelaars worden ingezet  tijdens de ochtendspits bij het verkeersplein Gieten. De verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer beter door te laten stromen.

Herfstmaanden

Uit onderzoek is gebleken dat tijdens de herfstmaanden het verkeer op de N34 sterk toeneemt. Dit heeft tot gevolg dat er grote verkeersopstoppingen ontstaan in de ochtend. Omdat de files steeds meer toenemen rond het verkeersplein is er dan ook besloten tot 20 december verkeersregelaars in te zetten. De verkeersregelaars staan er dan ook alleen in de ochtend. Uit eerder onderzoek is gebleken dat de file in de avond niet op te lossen is met verkeersregelaars.

Oplossing

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de provincie Drenthe zijn ondertussen bezig met het zoeken naar een structurele oplossing voor de problemen rond de drukke rotonde van Gieten .

Eén reactie op “Verkeersregelaars voor rotonde Gieten”

  1. Dit gedoe speelt al bijna 20 jaar… het is echt ongelooflijk dat het iedere keer maar bij die halfbakken maatregelen blijft. Die rotonde is niet meer van deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-