Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel (kinder) activiteiten bibliotheken

VEENDAM/STADSKANAAL – Woensdag 19 december kun je tijdens de kindermiddag in Bibliotheek Veendam kerstversieringen maken. Kom gezellig naar de bibliotheek en maak je eigen slingers, hangers of kerstballen. De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Bibliotheek Stadskanaal organiseert woensdag 19 december, in samenwerking met Groei & Bloei Stadskanaal, een gezellige kindermiddag. Maak deze middag bij Groei & Bloei een kerstbakje. Voor € 2,- kun je met de leukste materialen een kerstbakje maken voor jezelf of iemand anders. Daarnaast kun je leren programmeren met de robots van de bibliotheek. Dash, Dot en Botje Bij willen graag met je spelen. Geef de robots de gekste opdrachten en stuur ze over het parcours.  De gratis kindermiddag in Bibliotheek Stadskanaal duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Woensdag 2 januari kun je in Bibliotheek Veendam, tijdens de wekelijkse kindermiddag, knutselen met LittleBits. Met LittleBits wordt iedereen een uitvinder. Maak coole uitvindingen met elektronische modules. Creëer een interactieve poster, een bellenblaasmachine of een boekenalarm. De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.