Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Henk de Groot cancelt optredens

Jan Henk de Groot

Jan Henk de Groot

GRONINGEN – De bekende Groninger muzikant Jan Henk de Groot schrijft op zijn facebookpagina dat er iets in zijn rechterlong zit. Wat het is, moet blijken uit verder onderzoek. Daarom wordt hij waarschijnlijk ook geopereerd.

De zanger van o.a. de Troebadoers heeft alle optredens tot en met februari afgezegd. Hij laat verder weten erg geschrokken te zijn. ‘Maar ik heb goede hoop dat ik over een paar maanden weer helemaal terug ben’, aldus zijn post op Facebook.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.