Direct naar de inhoud.

Historische Dagblad van het Noorden Courant

  • door:
  • op:

GRONINGEN – Woensdag 16 januari vanaf 15.30 uur rolt de Historische Dagblad van het Noorden Courant van de pers – in ouderwets groot formaat!

40 jaar 

Weet u nog hoe het voelde vroeger, zo’n grote krant helemaal open gespreid op de keukentafel? Dagblad van het Noorden neemt u mee terug in de tijd. In deze bijzondere historische uitgave vindt u een selectie van de beste winter-voorpagina’s van de afgelopen veertig jaar. Beleef diverse mooie momenten opnieuw met deze speciale uitgave van 48 pagina’s op – zoals dat in vakjargon heet – broadsheetformaat.

Bladerend door de krant ziet u de tijd veranderen. U beleeft ingrijpende gebeurtenissen in Groningen, Drenthe en de rest van de wereld opnieuw. U komt misschien wel tot de slotsom dat de uitspraak “vroeger was alles beter” helemaal niet zo waar is.  Denk aan de slachtoffers door natuurgeweld, de Irak-oorlog of de paniek op de beurzen in 1987. Maar er zijn natuurlijk ook mooie herinneringen: winterpret, de val van de muur en het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Verkoopinformatie

Vanaf zaterdag 26 januari is ‘De Historische Krant – wintereditie’  te koop bij diverse winkels. De verkoopprijs is € 4,95. Lezers van Dagblad van het Noorden ontvangen met de speciale kortingsbon uit de krant € 2,00 korting. Kopers van de Historische Krant kunnen bovendien gebruikmaken van een gratis digitaal proefabonnement, om zelf te houden of om weg te geven.

(ingezonden persbericht)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal