Direct naar de inhoud.

Historische Dagblad van het Noorden Courant

  • door:
  • op:

GRONINGEN – Woensdag 16 januari vanaf 15.30 uur rolt de Historische Dagblad van het Noorden Courant van de pers – in ouderwets groot formaat!

40 jaar 

Weet u nog hoe het voelde vroeger, zo’n grote krant helemaal open gespreid op de keukentafel? Dagblad van het Noorden neemt u mee terug in de tijd. In deze bijzondere historische uitgave vindt u een selectie van de beste winter-voorpagina’s van de afgelopen veertig jaar. Beleef diverse mooie momenten opnieuw met deze speciale uitgave van 48 pagina’s op – zoals dat in vakjargon heet – broadsheetformaat.

Bladerend door de krant ziet u de tijd veranderen. U beleeft ingrijpende gebeurtenissen in Groningen, Drenthe en de rest van de wereld opnieuw. U komt misschien wel tot de slotsom dat de uitspraak “vroeger was alles beter” helemaal niet zo waar is.  Denk aan de slachtoffers door natuurgeweld, de Irak-oorlog of de paniek op de beurzen in 1987. Maar er zijn natuurlijk ook mooie herinneringen: winterpret, de val van de muur en het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Verkoopinformatie

Vanaf zaterdag 26 januari is ‘De Historische Krant – wintereditie’  te koop bij diverse winkels. De verkoopprijs is € 4,95. Lezers van Dagblad van het Noorden ontvangen met de speciale kortingsbon uit de krant € 2,00 korting. Kopers van de Historische Krant kunnen bovendien gebruikmaken van een gratis digitaal proefabonnement, om zelf te houden of om weg te geven.

(ingezonden persbericht)

Eén reactie op “Historische Dagblad van het Noorden Courant”

  1. Ik lees al 53 jaar jullie krant dus een presentje zou wel op zijn plaats zijn.Dus denk daar maar eens over na en vraag geen geld van een trouwe lezer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-