Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Doe mee met de Warme Wintermiddag in het SHC

De paardentram bij het Tolhuis aan de Marktstraat te Musselkanaal, nabij de IJzeren Klap. De foto is gemaakt kort voor de opheffing van de lijn in 1923. – Collectie Streekhistorisch Centrum.

STADSKANAAL – Op zondag 27 januari organiseert het Streekhistorisch Centrum te Stadskanaal een Warme Wintermiddag, een gezellige winterse middag met verhalen en gedichten. Na drie eerdere edities met de thema’s Winter, Liefde en Geluk heeft de middag nu het thema ‘Op reis’. Bezoekers kunnen luisteren naar hartverwarmende verhalen, gedichten en liederen om de koude en duisternis te verdrijven, en zelf ook meedoen door een voordracht te houden.

Dat mag met een zelfgeschreven verhaal of gedicht, maar ook door het voordragen van andermans werk, in het Gronings, Drents of Nederlands, als de voordracht  maar iets met het thema ‘Op reis’ te maken heeft. Belangstellenden die zich ook willen laten horen, kunnen zich vooraf aanmelden bij Helen of Bert van het Streekhistorisch Centrum. De maximale tijdsduur per persoon is gesteld op 10 minuten.

Het programma begint om 14.30 uur, de zaal gaat om 14.00 uur open. De entree bedraagt €  4,- per persoon, inclusief koffie met wat lekkers. Donateurs betalen op vertoon van hun pas € 2,50.

Voor meer informatie en reserveren, ook als toehoorder: tel. 0599-612649 (tijdens kantooruren) of info@streekhistorischcentrum.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.