Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Boudewijn Marinussen interim-gemeentesecretaris

Foto: VNG

BORGER – ODOORN – De gemeente Borger-Odoorn heeft een interim-directeur/-gemeentesecretaris gevonden. Boudewijn Marinussen start zijn werkzaamheden op dinsdag 22 januari. Marinussen heeft jarenlange ervaring als (interim-)gemeentesecretaris, onder meer bij de gemeenten Schiedam, Goeree-Overflakkee en Hof van Twente. Ook was hij programmamanager Stadshavens Rotterdam

Marinussen zal de rol van directeur/gemeentesecretaris vervullen tot de gemeente een vaste invulling voor die positie gevonden heeft. Naar verwachting zal dat kort na de zomer zijn. Burgemeester Jan Seton: “Zowel wij als college als het managementteam zijn ervan overtuigd dat we in Boudewijn Marinussen een uitstekende interim-secretaris gevonden hebben, een politieke en ambtelijke verbinder.”

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.