Direct naar de inhoud.

Nationale softbal talenten naar Veendam

  • door:
  • op:
Foto: Medeorganisator softbalinternational Dinet Oosting

VEENDAM – De stichting softbaldino organiseert op zondag 10 februari de Jelly Oosting Memorial Trophy. Teams van softbalscholen uit Nederland zullen in een indoor competitie de knuppels met elkaar kruisen. Er wordt gespeeld in de Sorghvliet en Parkstadhal. In beide zalen wordt een softbalveld uitgelegd. De meiden spelen in twee poules: U15 en U17. Aanwezige teams hebben klinkende namen: Gators, Vipers, Rebels en Mustangs. De wedstrijden beginnen om 9.40 uur

Live via webstream

Softbaldino TV zal aanwezig zijn om van het evenement verslag te doen. De Webstream is te zien via www.softbaldino.nl. De softbalinternational Dinet Oosting is medeorganisator van dit evenement dat genoemd is naar haar moeder Jelly Oosting, die zich gedurende haar leven (als Gymdocent) heeft ingezet voor de softbalsport.

In beide categorie├źn is er een wisselbeker beschikbaar. De Vipers zullen in de U15 de trofee verdedigen. In de nieuwe categorie (U17) wordt voor het eerst gespeeld. Ook hier is een wisselbeker beschikbaar.
Wie eens kennis wil maken met de softbalsport op hoog niveau is van harte welkom.

De toegang is gratis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal