Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

“Special Guest” Michelle Veldhuis in Sorghvliethal

‘Special Guest’ Michelle Veldhuis – F: The Voice Kids

VEENDAM – Op zaterdag 23 maart zal niemand minder dan Michelle Veldhuis om 21.00 uur plaats nemen op het podium in de Sorghvliethal. Dit in het kader van het muziekevenement “De Vrienden van Sportplein”. De 16-jarige Veendammer zangeres zult u ongetwijfeld kennen van onder andere The Voice Kids. Destijds maakte zij deel uit van het team van Marco Borsato, en wist zij heel Nederland te verrassen met haar zangtalent.

Ook Veendammer zangeres Jody Berghuis en haar coaches Nick & Simon van de The Voice of Holland hebben in 2011 ook al eens op het podium in de Sorghvliethal gestaan. “De keuze voor de Mystery Guest van ‘De Vrienden van Sportplein – 10 jaar’ was dan ook een logische keuze dat het iemand uit Veendam moest zijn”, aldus organisators Fred en Rob van Loenen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.