Direct naar de inhoud.

Themabijeenkomsten Gescheiden Opvoeden

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Een (echt)scheiding is nooit leuk. Helemaal niet wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Vaak zoekt men dan hulp. Buurtmaatschappelijk werkster Jolanda Rozema; “Vanuit Compaen bereiken ons vele verzoeken van ouders die in scheiding liggen om hen hierin te ondersteunen. Compaen heeft hierop een aanbod ontwikkeld”.

Bijeenkomsten

Compaen organiseert drie themabijeenkomsten over wat er komt kijken bij het gescheiden opvoeden van kinderen. Wanneer een gezin door een scheiding uiteen valt zijn er veel vragen. Er ontstaan soms complexe situaties waar de ouder, het kind en/of de ex-partner in verzeild raken. De manier om daarmee om te gaan is niet makkelijk. In drie thema bijeenkomsten leert u kijken naar uw eigen situatie en die van uw kind. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor vervolg.

Op 4, 11 en 18 april aanstaande vinden de bijeenkomsten plaats bij Compaen in Veencompas (Jan Salwaplein 3, te Veendam). U bent van harte welkom van 19.30 – 21.00 uur, de toegang is gratis. Telefonische aanmelding vindt plaats via 0598-698119, u kunt vragen naar Nina van de Veen of Jolanda Rozema-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal