Direct naar de inhoud.

Oranjemarkt Musselkanaal op Willem Diemerplein

  • door:
  • op:
Koningsdag in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – “Heeft u er ook weer net zo veel zin in als wij?”, dat zegt Gert Niemeijer namens het bestuur van Oranjecomité Musselkanaal.  Niemeijer: “Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Oranjecomité Musselkanaal zijn al weer vanaf oktober 2018 bezig om voor u en uw kinderen een leuk programma samen te stellen voor de viering van Koningsdag”.

Bestuursleden gezocht

Het Oranjecomité Musselkanaal is een stichting zonder leden. Zeven enthousiaste bestuursleden en meerdere vrijwilligers organiseren belangeloos en zonder winstoogmerk jaarlijks gratis toegankelijke activiteiten voor jong en oud. Vanwege het aangekondigde vertrek van drie bestuursleden zijn ze dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Programma

De stichting heeft op 27 april weer een leuk en gevarieerd programma in petto voor jong en oud. Dit jaar zijn alle activiteiten inclusief de Oranjemarkt verhuisd naar het Willem Diemerplein. Wij hopen hiermee de gezelligheid te bevorderen. Vanaf 08.00 zal er een Oranjemarkt worden gehouden voor particulieren, kinderen en verenigingen. Ambulante handel is niet toegestaan dit ter beoordeling van het bestuur van de stichting Oranjecomite Musselkanaal.

Diverse attracties

Vanaf 11.00 uur is het Willem Diemerplein geopend met diverse attracties en kinderspelen. Zo staan er springkussens voor de allerkleinsten, is er een stokkenvangspel en kun je Jenga spelen en laten zien hoe sterk je bent door deel te nemen aan onze Highlandspelletjes. Voor de wat grotere jeugd is er een springkussen van formaat .

De Catering op het Willem Diemerplein zal worden verzorgd door Café/Restaurant de Gelegenheid en Jägershof grillspecialitäten. De muzikale omlijsting komt van Muziekvereniging Amicitia.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal