Direct naar de inhoud.

Koningsdag in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Archieffoto: Koningsdag te Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Het Oranje Comité  organiseert dit jaar weer Koningsdag in Musselkanaal. Op 27 april zal er een traditionele Oranje markt georganiseerd worden omlijst met vele activiteiten voor de kinderen zoals een plein vol springkussens, voor de oudere jeugd in bezit van zwemdiploma en durf zijn er dit jaar in het kanaal aqua balls.

Dit jaar zal ook weer het kanaal een rol spelen tijdens de activiteiten. Op 2 plaatsen zal de dag muzikaal omlijst worden door Dj’s.  Ook  zal christelijke muziek vereniging “Amicitia”  tijdens deze Koningsdag zijn medewerking verlenen door een rondgang te maken over het evenementen parcours. De dag begint om 09.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen. De Oranje markt is alleen toegankelijk voor particulieren en dus niet voor handelaren.

Musselkanaal bruist en zeer zeker gedurende Koningsdag. Komt allen om deze dag  met de gehele bevolking te vieren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal