Direct naar de inhoud.

Campagne Piratenpartij Pekela succesvol gestart

  • door:
  • op:
Rianne Orsel: Meer openheid en transparantie

NIEUWE PEKELA – Donderdag 25 april startte de Piratenpartij met de campagne in de gemeente Pekela. De Piratenpartij, in samenwerking met vandeRegio, wordt door de 38 jarige Rianne Orsel uit Nieuwe Pekela vertegenwoordigd op de lijst voor de aankomende Europese verkiezingen.

Enkele van de speerpunten van de Piratenpartij zijn privacy voor de burger, vrijheid van het delen van informatie, en een open en transparante overheid. Meer toegespitst op de Europese verkiezingen gaat de Piratenpartij zich hard maken voor een veilig en open internet, zonder inmenging van overheden en bedrijfsleven. Het drugsbeleid dient gebaseerd te worden op feiten en niet op politieke overtuigingen. Verder willen we bescherming van scheiding tussen privé en werk.

Meer naamsbekendheid

De Piratenpartij heeft in de gemeente Pekela geen officiële afdeling: “Maar we kunnen best wel wat hulp en ondersteuning gebruiken”, aldus Orsel. “We willen de komende periode onze partij meer naamsbekendheid in de regio geven, en daar kunnen we altijd steun bij gebruiken.” Een eigen afdeling in de gemeente Pekela sluit deze Pekelder piraat zeker niet uit: “Volgens het Piratenpartij-principe hebben we aan een driemanbemanning genoeg om in Pekela een koers uit te zetten, ik ben bereidt het avontuur aan te gaan!”

Wil je meer weten over de Piratenpartij? Informeer jezelf: https://piratenpartij.nl/, of mail : rianne.orsel@piratenpartij.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal