Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meneer Dekker even nationale bekendheid

Meneer Dekker kreeg even nationale bekendheid

STADSKANAAL – De heer Dekker uit Stadskanaal mocht vorig jaar één minuut gratis ‘boodschappen’ in de supermarkt Jumbo Froukje Sloot. Niets mis mee zou je zeggen. Enkel was het zo dat Dekker rustig wat nootjes, drankjes en koekjes uit de schappen meenam. Niets geen dure spullen en een afgeladen vol boodschappenkarretje. Dat was toen..

Nu een jaar later dook het destijds gemaakte filmpje deze week opnieuw op via Social Media. Mensen verbaasden zich over de rustige en bescheiden Kanaalster.

Viraal

‘Wij weten ook niet hoe het komt’, zegt Froukje Sloot tegen RTV1 afgelopen donderdagavond tijdens een meeting in de omroepstudio. ‘Wij zelf hebben het filmpje niet opnieuw online gezet, maar het is vanaf dinsdag helemaal viraal gegaan. Nadat het AD en landelijke TV zenders (SBS en RTL) er op woensdag opnieuw aandacht aan schonken stond de telefoon helemaal roodgloeiend’.

Bloemen

Meneer Dekker zelf vond het allemaal wel grappig. Bij RTV1 zegt hij deze hernieuwde aandacht helemaal niet erg te vinden. ‘Ik ben nu eventjes een bekende Nederlander maar kan gelukkig gewoon nog over straat hoor’.

Froukje Sloot die onlangs nog uitgeroepen werd tot beste zelfstandig supermarktondernemer van Groningen beloonde de heer Dekker met een prachtige bos bloemen en nog wat lekkere spulletjes uit de winkel. ‘Want ja, al deze extra media aandacht brengt toch maar mooi haar supermarkt onder de aandacht’.

Meneer Dekker kreeg uit handen van Froukje Sloot een bloemetje aangeboden.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.