Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Tropiqua heropent vernieuwd buitenterrein

Mascotte Tropie voor zwembad Tropiqua

VEENDAM – Op woensdag 3 juli 2019 om 14.15 uur opent wethouder Henk Jan Schmaal het vernieuwde buitenterrein van zwembad Tropiqua in Veendam.

Het belooft deze middag een feest te worden voor kinderen. Zij kunnen genieten van onder andere aquadans en een springkussen met een klimtoren.

Ook maken bezoekers kans op vrijkaarten! Op deze dag mag iedereen tot en met 18 jaar naar binnen tegen het baby/peuter tarief van € 2,75.

Vernieuwd
Begin 2019 heeft het buitenterrein van zwembad Tropiqua een metamorfose ondergaan. Naast het (verwarmde) buitenbad en peuterbad, vind je nu ook een groot klimtoestel, een zand- en watertafel en een airtrampoline op het buitenterrein.

Ook hoef je niet meer naar binnen voor wat drinken of een ijsje, want restaurant Tropiqua heeft nu een buitenkiosk waar je terecht kunt. Een garantie voor een dag vol vermaak!

Familiebad voor de regio
De vernieuwing van het buitenterrein past goed in de positionering van Tropiqua als familiebad met een regiofunctie. `We hopen veel nieuwsgierige kinderen en ouders te mogen ontvangen die een leuke middag in Tropiqua gaan hebben,` aldus de organisatie.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.