Direct naar de inhoud.

Kabelaar SKV komt met eigen interactieve settopbox

  • door:
  • op:
Foto: SKV.nl

VEENDAM – In navolging van Ziggo en KPN komt nu ook kabelaar Stichting Kabelnet Veendam (SKV) met een speciale settopbox met interactieve mogelijkheden voor haar tv-abonnees. Hiermee zijn interactieve functies mogelijk zoals pauzeren, begin gemist, programma’s gemist en je kunt er programma’s mee opnemen.

App

SKV had al een interactieve app voor tablets en de smartphone onder de noemer SKV GO. Hiermee is het mogelijk om via tablet en smartphone te kijken naar televisiezenders en om diverse interactieve diensten uit te voeren. Dezelfde diensten komen nu ook beschikbaar via de nieuwe settopbox die door de kabelprovider wordt geleverd tegen een huurbedrag. Via de Elektronische Programma Gids (EPG) van de SKV GO app is het nu mogelijk om buitenshuis opnames in te plannen en om deze vervolgens thuis via de settopbox terug te kijken.

Huur
Een settopbox huren kost 4,50 euro per maand en er kunnen maximaal twee settopboxen worden gehuurd per abonnement. De settopbox is alleen beschikbaar voor abonnementen waar ook SKV GO bij is inbegrepen.

Meer informatie vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-