Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vol gas over de plas

Archieffoto Peter Panneman

VEENDAM – Op zondag 25 augustus a.s. organiseert Stichting Participatie Borgerswold (de ondernemers uit het park Borgerswold) voor de derde keer “vol gas over de plas” Al twee jaar groot succes! Dit keer in het laatste weekend van de zomervakantie. Ook voor kinderen zijn er activiteiten middels o.a. springkussens, zodat het echt een evenement is voor het hele gezin.

De bedoeling is dat deelnemers met een fiets over de baan gaan die gaandeweg steeds smaller wordt. Wie het einde van de baan haalt in een zo snel mogelijke tijd heeft gewonnen.

Ook dit jaar zijn er prachtige prijzen voor de snelste en voor diegene met het origineelste outfit of vervoer. Er wordt gestart om 13 uur en naar verwachting is het spektakel tegen 17 uur klaar. Het zal allemaal gaan plaatsvinden bij het strand vlakbij het Koetshuis in het park Borgerswold in Veendam.

Deelname is gratis, maar opgave is verplicht, er is beperkt ruimte. Dus geef je snel op via info@borgerswold-experience.nl – Voor meer informatie en een film van vorig jaar kijk op de facebook pagina van het park Borgerswold.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.