Direct naar de inhoud.

Beleef de volle maan bij het Boomkroonpad

  • door:
  • op:
Volle maan boven staatsbossen – (Fotograaf: Hans Wolters)

DROUWEN – Op vrijdag 10 januari is het volle maan. Bij volle maan zijn het bos en de hei extra bijzonder. Dat geldt voor de avonden en de nachten, maar ook voor de ochtenden! Daarom organiseert Staatsbosbeheer Buitencentrum Boomkroonpad twee volle maan-belevenissen.

Op de avond van vrijdag 10 januari maak je met een gids een spannende tocht door de bossen en over de heide van het Drouwenerveld. Je loopt door verschillende soorten bos en wordt af en toe via smalle paadjes dwars door het bos geleid. Verder loop je langs grafheuvels, oude keienwegen en over de stille heide. Al je zintuigen staan op scherp. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Wil je de volle maan eens op een ander moment en op een andere manier ervaren, meld je dan aan voor de Spirit of Nature-tocht op zaterdag 11 januari: Volle maan in de ochtend. We gaan op stap rond de tijd dat de maan onder gaat en de zon op komt. We nemen afscheid van de nacht en heten de dag welkom. Het is een mooi moment om je één te voelen met de natuur, met aandacht voor het moment, verbinding met de natuur en met jezelf. Dwaal mee door de bossen en over de hei. Wat brengt dat jou? Buitencentrum Boomkroonpad organiseert de Spirit of Nature-wandelingen samen met Intuitive Trails.

 Informatie

De volle maanwandeling van vrijdag 10 januari 2020 start om 18:30 uur en duurt ongeveer twee uur. De kosten zijn € 8,- voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

De Spirit of Nature-tocht ‘Volle maan in de ochtend’ is op zaterdag 11 januari, start om 7.30 uur en duurt 3 – 4 uur. Kosten: € 19,50 per persoon, inclusief thee en je Eigen weg-wijzer.

Kleding: kies voor comfortabele kleding, passend bij het weer. Neem eventueel iets te drinken en te eten mee voor onderweg.

Kijk voor meer informatie of tickets op: www.staatsbosbeheer.nl/vollemaan. Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen. Voor meer informatie en overige activiteiten kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal