Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Valentijnsdag in de Borgerswoldhoeve

Valentijnsdag te Veendam

VEENDAM – De Borgerswoldhoeve organiseert op Valentijnsdag 14 februari de 1e editie van ‘Winter Date Night’ voor singles. Een avond vol romantiek , live muziek, tapas hapjes, drankjes en leuke singles natuurlijk. Ken jij een leuke single of ben jij single? Ben je tussen de 30 – 50 jaar? Kom dan naar deze super gave 1e editie van Winter Date Night.

Aanmelden

Tickets zijn te bestellen via: feestje@borgerswoldhoeve.nl t.a.v. Winter Date Night. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden. Je ontvangt dan een e-mail hoe je ticket te kopen. Deze kosten kosten ticket 35,- euro p.p.

Organisator Erik Nijkamp: “De prijs is inclusief live muziek, tapas hapjes , 2 consumpties, prachtige romantische setting en leuke singles. Inschrijven kan tot 01-02-2020. Onze dresscode is je warm aan te kleden. Graag tot ziens in de Borgerswoldhoeve”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.