Direct naar de inhoud.

Borgerswoldhoeve neemt vervroegd afscheid van reuzenrad

  • door:
  • op:

VEENDAM – Sinds 6 juni draaide het reuzenrad naast de Borgerswoldhoeve zijn rondjes. De formule om een snack te eten tijdens het rondje met prachtig uitzicht over de Parkstad bleek erg succesvol. Wie nog een rondje met snack wil meemaken moet snel zijn want op dinsdag 7 juli draait het voor het laatst.

Corona

Door de versoepelingen aangaande het coronavirus mogen kermissen weer los en verdwijnt het reuzenrad richting het buitenland. Erik Nijkamp uitbater van de Borgerswoldhoeve had een vergunning tot 1 november maar snapt dat het rad ergens anders meer geld opbrengt. Hij had het rad mogen gebruiken voor een ‘vrienden’prijsje.

Supercell

Op de laatste dag dat het reuzenrad actief zal zijn wordt het ingezet bij de diploma uitreiking van leerlingen van het Alfacollege. Nijkamp kan terugkijken op een mooie periode. Veel Veendammers vonden het prachtig. Het reuzenrad heeft ook nog eens een supercell overleeft. Terwijl bomen en daken sneuvelden tijdens deze plotselinge onweersbui bleef het reuzenrad in het park Borgerswold fier overeind. Niets aan het handje. Hopelijk komt het ooit nog eens terug..



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal