Direct naar de inhoud.

Vrijwilligers Stadskanaal worden bedankt met een feestelijke avond

  • door:
  • op:
Djoeke en Wietske

STADSKANAAL – Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal op donderdagavond 12 maart 2020 in het zonnetje gezet. Voor 400 vrijwilligers wordt in sporthal de Spont in Stadskanaal de tafel gedekt waar zij kunnen genieten van een heerlijk drie-gangen buffet. Leden van gemeenteraad en college van B en W zorgen voor de bediening.

De zusjes Djoeke en Wietske komen naar de vrijwilligersavond met een wel heel bijzonder attribuut: een levende jukebox. Zij brengen een programma waar iedereen blij van wordt. Een feest, waarbij alle vrijwilligers genieten van vocaal innemende muziek, die ook ontroerend is.

Koos Darwinkel op archieffoto

Naast de jukebox zusjes is entertainer Koos Darwinkel van de partij, hij verzorgt ook de presentatie.  De organisatie van de vrijwilligersavond is in handen van het VIP! Stadskanaal (Welstad). Vrijwilligers die deze avond willen bijwonen kunnen zich aanmelden via hun eigen organisatie of via een aanmeldformulier op de website www.vipstadskanaal.nl. Toegangskaarten worden begin maart verstuurd naar de organisatie waar men vrijwilliger is.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal