Direct naar de inhoud.

Senioren in Bibliotheek aan het 3D-printen

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Bibliotheek Veendam startte afgelopen donderdagmiddag met een maandelijkse seniorenmiddag. Hier konden ze kennismaken met o.a. 3D-printen. Bruggen, huizen, protheses. 3D-printers kunnen steeds meer. Maar hoe werken deze printers? En hoe maak je een ontwerp?

Zelf aan de slag

De middag startte met een korte lezing, waarna ze zelf aan de slag gingen. Via programma’s als Doodle3D en TinkerCad ging men een eenvoudig ontwerp maken, die ze op een later moment uitprinten.

Elke laatste donderdag van de maand kun je gratis in de bibliotheek je kennis vergroten, jezelf ontwikkelen en je horizon verbreden. Met deze middagen wil Biblionet Groningen iedereen de kans bieden om mee te (blijven) doen in de samenleving.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal