Direct naar de inhoud.

Sneeuwklokjes kijken in bloembollenroute

REGIO – Sneeuwklokjes: ze staan in de tuinen van de ‘Oost-Groninger bloembollenroute’ weer te wachten op bewonderaars. Sinds 2008 zijn in het zeer vroege voorjaar vier tuinen geopend voor bezoekers. Voor de 13e keer zijn in Oost-Groningen dit jaar vier tuinen een aantal zondagen in februari, maart en april geopend voor bezichtiging.

De eigenaren van The Stonefarm, City Channel Garden en Tuinfleur zijn verzamelaars van sneeuwklokjes en daar zijn heel veel soorten te bewonderen. In de tuin Wubsbos voornamelijk de gewone veel voorkomende klokjes. De vier tuinen zijn totaal verschillend wat betreft aanleg en sfeer, ook dat maakt in deze tijd van het jaar een bezoek aan de tuinen de moeite waard.

De start van de Oost-Groninger bloembollenroute is met de sneeuwklokjeszondagen op 23 februari en op 1 maart, een krokuszondag op 15 maart en tot slot drie opeenvolgende zondagen in april: 12, 19 en 26 april, steeds van 11.00 tot 17.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-