Direct naar de inhoud.

Uitreiking Vrijwilligersprijs gemeente Stadskanaal

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De uitreiking van de Vrijwilligersprijs gemeente Stadskanaal is op donderdagavond 12 maart omstreeks 21.30 uur in sporthal de Spont in Stadskanaal.

De uitreiking van de Vrijwilligersprijs en drie aanmoedigingsprijzen maakt deel uit van de gemeentelijke vrijwilligersavond die jaarlijks plaats vindt aan de vooravond van NLdoet.

De avond wordt vrijwilligers aangeboden als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet. Vierhonderd vrijwilligers hebben zich voor deze feestelijke bedankavond aangemeld.

De vrijwilligers wordt een drie-gangen buffet aangeboden; daarbij worden ze bediend door leden van college en gemeenteraad. Verder is er een feestelijk programma met o.a. de zusjes Djoeke en Wietske.

De Vrijwilligersprijs (€ 1000) en drie aanmoedigingsprijzen (elk € 250) worden jaarlijks toegekend aan maatschappelijke organisaties die op een inspirerende, eigentijdse manier de inzet van vrijwilligers laten zien.

19.00 uur            welkom door wethouder Lian Veenstra

19.15 uur            aftrap NLdoet (landelijke vrijwilligersactie) met uitreiking van de leukste NLdoet klus bokaal

20.30 uur            uitreiking aanmoedigingsprijzen door Harriëtte Potze van de Rabobank Groninger Land

21.30 uur            uitreiking van de Vrijwilligersprijs gemeente Stadskanaal 2020 door wethouder Lian Veenstra

                             Aansluitend fotomoment met alle winnende organisaties

De vrijwilligersavond wordt georganiseerd door het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal van Welstad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal