Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen Nelli Cooman Games dit jaar

STADSKANAAL – Het bestuur van de Stichting Nelli Cooman Games heeft helaas moeten besluiten de Games van dit jaar van de kalender te moeten halen. Door het uitbreken van het coronavirus (COVID-19) vindt de stichting het onverantwoord om dit groots evenement in juni 2020 te organiseren. Door de terecht genomen maatregelen van de overheid en het mogelijk verlengen hiervan, verkeert de organisatie in onzekerheid en wil het geen onnodige risico’s nemen. Voor ons staat de gezondheid en veiligheid van zowel de deelnemers, begeleiding en het publiek voorop.

“Een groot dankwoord gaat uit naar de fondsen en sponsoren die ons dit jaar hebben gesteund. Het spijt zowel Nelli, als haar familie, het bestuur en management heel erg, maar wij richten ons vanaf nu op de editie van 2021. Wij hopen dat wij iedereen, die voornemens was onze games te bezoeken, volgend jaar terug mogen zien in het altijd mooie Stadskanaal”, aldus Pia Maring namens het bestuur en Event Management

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.