Direct naar de inhoud.

De paasdagen en de berenjacht

  • door:
  • op:
Beesje Bodde met de kleurplaat

RTV1 – Niemand zal het ontgaan zijn. De Berenjacht die ontstaan is vanuit de creatieve activiteiten na de Coronamaatregelen. In onze regio is voor menig raam een beer te vinden die zowel op enthousiasme van de kinderen als de volwassenen kan rekenen.

Wendy Buirs, beheerder van Berenjacht Stadskanaal en Gertjan Koffie hebben een ludieke actie bedacht rondom de Berenjacht. Tijdens de Paasdagen is het mogelijk om naast de beren ook kleurplaten te ontdekken.

“We hebben Beesje Bodde gevraagd een Paaskleurplaat te maken en deze te delen op de Facebookpagina van de Berenjacht” legt Gertjan uit. “Het is de bedoeling dat de kinderen de kleurplaat kunnen downloaden, inkleuren en voor het raam gaan hangen. Ook is het mogelijk een foto van je kleurplaat op de pagina van de Berenjacht te plaatsen waar een wedstrijd aan verbonden is” vult Wendy aan.

Vanuit de foto’s die geplaatst zijn op de Facebookpagina wordt een winnaar gekozen. “Er is een prijs beschikbaar gesteld door Intertoys” vertelt Wendy enthousiast.

De winnaar wordt overigens bekend gemaakt in de tv uitzending van ‘1 op Vrijdag’ van RTV1 op vrijdag 17 april vanaf 19 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal