Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Je geliefde opzoeken achter het hek

RTV1 – “Zestig jaar zijn we getrouwd, meneer, aan het eind van het jaar”. Vol trots reageert mevrouw Scheper als Gertjan haar vraagt wie ze komt opzoeken bij Parkheem.

Mevrouw Scheper aan de ene kant van het hek, haar man met begeleidster Nicky aan de andere kant van het hek. “Vroeger sprak hij honderduit” zegt mevrouw Scheper. “Maar nu is het mijn beurt” grapt ze lachend.  Ze praat Nicky bij over hun klein- en achterkleinkinderen.

“Bij mooi weer fiets ik naar het hek en komt de begeleiding met mijn man naar buiten. En bij slecht weer gaan we videobellen” vertelt mevrouw Scheper verder,  op haar beurt nu honderduit. “Maar ik wil het personeel ook niet teveel belasten hoor.”

Nicky vult het gesprek nog aan: “Als ik meneer Scheper vertel dat zijn vrouw Geesje er aan komt,  springt hij een gat in de lucht”.

Ook in een tijd van Coronamaatregelen  blijft de liefde gewoon overwinnen.

2 Reacties op “Je geliefde opzoeken achter het hek

  1. Geesje en Job gefeliciteerd.

  2. Mijn oom is nu helaas overleden aan de gevolgen van in de eerste plaats ouderdom maar corona heeft hem het laatste zetje gegeven we missen Zijn prachtige verhalen en geweldige discussies hij was een goed spreker net als zijn vader mijn opa Rip ome jacob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.