Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nationaal wielerkampioenschap in Veendam

Archief foto

VEENDAM – Het is de eerste keer dat Stormvogels Veendam een Nationaal Wielerkampioenschap voor de jeugd op de weg in 2021 mag organiseren. In het centrum van Veendam komt een parcours van 1900 meter, met een centrale locatie vol vertier op het Museumplein.

Stormvogels hebben diverse andere wedstrijden georganiseerd zoals het NK Tijdrijden, de Grote- en Kleine Omloop van de Veenkoloniën, Jeugdronde Veendam, een doorkomst van de Giro d’Italia en diverse malen Olympia’s Tour in 2003 en 2004.
Voor het Nederlands Jeugdkampioenschap 2021 is inmiddels ook een hoofdsponsor gevonden. Zechstein Minerals BV wil zijn naam graag verbinden aan het wielerevenement in Veendam.
Wielergemeente
De gemeente Veendam zet zich als wielergemeente in voor het evenement. De gemeente Veendam is trots dat de KNWU het Nederlands Jeugdkampioenschap aan Veendam heeft toegewezen. Samen met Stormvogels Veendam streven ze naar een mooi en geslaagd kampioenschap in en rond het centrum van Veendam.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.