Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel kinderen bij TC Veendam

F: Peter Panneman

VEENDAM – Maar liefst 78 kinderen maakten zaterdag van de mogelijkheid gebruik bij TC Veendam om weer te gaan sporten. Om ook de kinderen en jongeren die lid zijn van een binnensportvereniging de mogelijkheid te bieden weer aan sport te doen organiseert TC Veendam op een tweetal zaterdagen tennis- en padeldagen.

Deze dagen zijn gratis toegankelijk voor alle kinderen en jongeren t/m 18 jaar uit de gemeente Veendam en omstreken. Men hoeft geen lid van de tennisclub te zijn om mee te mogen doen.
De gemeente Veendam heeft graag toestemming verleend aan dit initiatief, omdat zij het ook heel belangrijk vindt dat de jeugd weer in beweging komt. Men ziet dit als een mooie kans voor andere verenigingen om bijvoorbeeld als team op zaterdag bezig te zijn.
TC Veendam organiseert de twee zaterdagen volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, de gemeente en NOC*NSF. Deelnemers hoeven alleen hun eigen sportkleding en eventueel eigen bidon met drinken mee te nemen. TC Veendam zorgt voor alle tennismaterialen.
Om alles goed te kunnen organiseren is vooraf aanmelden voor zaterdag 16 mei verplicht. Dit kan via de website van de TC Veendam

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.