Direct naar de inhoud.

Team FM via 96 MHz Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto: BJ Brinkman – RTV1

STADSKANAAL – Radiozender ‘Team FM’ heeft afgelopen week een FM-frequentie in gebruik genomen. Naast haar kabel en DAB+ kanaal is het station nu ook te ontvangen op de 96.0 FM in de ether. Uitgezonden wordt vanuit Stadskanaal. Het bereik is Zuidoost Groningen en Oost Drenthe. De legale piratenzender Team FM won de etherfrequentie tijdens een veiling in februari. Het radiostation had met 35.600 euro het hoogste bod.

De frequentie in Stadskanaal werd eerder gebruikt door Radio Continu, Simone FM en door RadioNL. Er is één verschil tussen nu en toen. Eerder werd er uitgezonden via de 96 MHz FM vanuit de hoge KPN mast in Stadskanaal. Nu wordt er gebruik gemaakt van dezelfde opstelplek waar ook RTV1 en Radio 538 hun zendantennes hebben staan.

Surf hier naar de website van Team FM-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal