Direct naar de inhoud.

D’Exels festival moet door verscherpte coronamaatregelen twee evenementen aflasten

  • door:
  • op:

Het D’Exels festival kan niet in zijn volledigheid doorgaan. Het festival dat wordt gehouden van 29 augustus tot 26 september moet door de verscherpte coronamaatregelen de optredens van coverband Billboard en de show van Radio Continu afgelasten. Voor de overige evenementen wacht de organisatie af tot de volgende persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte.

Het festival moet dit doen omdat de verwachting is dat bij deze twee evenementen veel toestroom zal zijn van mensen en de 1,5 meter dan niet te handhaven is. Het festival maakt geen gebruik van Testen voor toegang. “Omdat we nu al de contracten moesten afsluiten met de bands hebben we hiervoor gekozen,” zo laat voorzitter van Exloo Vooruit, Wil Luchjenbroers weten

Coverband Billboard zou op 17 september optreden bij D’Exels Festival. FOTO: COVERBAND BILLBOARD

De overige evenementen gaan tot nog toe door. De organisatie wacht nog even af. “Pas na de volgende persconferentie maken we een besluit.”

Lees ook: Exloo maakt zich op voor maand lang D’Exels festival

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal