Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Biljartverenigingen naar JB-centrum

F: Peter Panneman

VEENDAM – De kogel is door de kerk. Een 4-tal biljartverenigingen, waaronder D`Olle Keus en Kromme Keus, verhuizen per 1 juni a.s. vanuit wijkcentrum Dukdalf naar het JB-Centrum aan de Jakob Bruggemalaan in Veendam. Achter de coulissen werd er door diverse partijen de afgelopen maanden onderhandeld over de huisvesting van o.a. de biljartverenigingen nadat bekend was geworden dat wijkcentrum Dukdalf per 1 juni 2020 definitief de deuren sluit.

Voorzitter Piet Wollerich van de 40 jaar oude D`Olle Keus, met circa 25 leden, is dan ook verheugd dat het rond is. Binnenkort worden de biljarts uit Dukdalf gehaald en opgeknapt om daarna weer terug te keren naar waar het ooit begon in het zo vertrouwde JB-centrum.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Biljartverenigingen naar JB-centrum

  1. Kunt u nog leden gebruiken, wordt er ook recreatie biljard gespeeld ,
    Wanneer kan ik komen kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.