Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Poesieclub treedt op in Bibliotheek Stadskanaal

Foto: Biblionet Groningen

STADSKANAAL – Deze zomer pakt Bibliotheek Stadskanaal uit tijdens Zomerkost, een activiteitenserie voor volwassenen. Geniet elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur van een voorstelling, lezing of (muzikale) voordracht. De programma’s van Zomerkost krijgen een Gronings sausje. Dinsdag 21 juli speelt De Poesieclub een nieuwe voorstelling over ‘Vrijheid en al haar beperkingen’.

Manuel Claasen, Marineke Leijenhorst, Annie Martens en Marijke van Es presenteren een nieuwe voorstelling die weer bol staat van verschillende soorten poëzie. De muzikale noot wordt meegebracht door Dick Kamphuis. Alles komt deze ochtend voorbij: een lach en een traan. Eén ding is zeker…De Poesieclub brengt weer op cabareteske wijze gedichten.

Smul ook van Zomerkost en meld je aan
Wil je deze activiteit bijwonen? Meld je gratis aan in de bibliotheek of stuur een mail naar stadskanaal@biblionetgroningen.nl.

Kijk voor het volledige programma van Zomerkost op www.biblionetgroningen.nl/stadskanaal.

Bibliotheek Stadskanaal houdt zich tijdens de activiteiten aan de algemene richtlijnen van het RIVM.

(ingezonden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.