Direct naar de inhoud.

Roze 50plus Oldambt heet nu “Regenboog Oldambt”

  • door:
  • op:

OOST GRONINGEN – Roze 50plus Oldambt heet met ingang van 1 januari 2021 “Regenboog Oldambt”. Waarom deze naamsverandering? Regenboog Oldambt wil een organisatie zijn waar LHBTI-ers van alle leeftijden uit het Oldambt en ver daarbuiten welkom zijn. Vandaar dat er gekozen is om geen leeftijdsgrens in de naam meer aan te geven. Daarnaast werd Roze 50plus vaak verward met de politieke partij 50plus en dat is met de nieuwe naam niet meer aan de orde.

De regenboog staat voor diversiteit en is een internationaal symbool voor LHBTI+ gemeenschappen, zo ook voor Regenboog Oldambt. Samen met deze nieuwe naam is er ook een nieuwe website en een nieuw logo. De website is per 1 januari 2021 in de lucht.

Website 

Het logo is de regenboog in de vorm van een ronde O van Oldambt en symboliseert het streven van Regenboog Oldambt om er te zijn voor iedere LHBTI-er in het Oldambt. Neem een kijkje op de nieuw vorm gegeven en toegankelijke website: www.regenboogoldambt.nl . Daar is alle informatie over de organisatie en activiteiten van “Regenboog Oldambt” te vinden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal