Direct naar de inhoud.

Kunstenaars Renneflat organiseren nieuw project

  • door:
  • op:
F: Bert Jan Brinkman – RTV1

STADSKANAAL – De kunstenaars die mee hebben gewerkt aan Pop-up Galerie De Renne gaan een nieuw project starten. Het project zal starten onder de naam ‘Street. Art Stadskanaal’. ‘Waar we nu al weer maanden enthousiast mee bezig zijn, gaat als het aan ons ligt nog groter en blijvend worden’, aldus de organisatie op de Facebookpagina van het nieuwe kunstproject. Michel Velt, de kunstenaar die de zijkant van de flat heeft gemaakt, is de eerste kunstenaar die is vastgelegd voor het project. De bedoeling is om ‘de gemeente Stadskanaal dit keer blijvend kleur te geven’. De eerste samenwerkingspartner is Lefier.

Afgelopen zomer heeft een groep enthousiaste vrijwilligers onder de naam ‘Pop Up Galerie Metafoor De Renne’ de Renneflat omgetoverd tot een groot kunstwerk. Ze hebben daar zelfs een kunstprijs voor gekregen. Wij spraken een paar weken geleden Pascal Bunk over de gewonnen prijs:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal