Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Renneflat wint landelijke kunstprijs

F: Bert Jan Brinkman – RTV1

STADSKANAAL – Kunstenaar Pascal Bunk heeft de landelijke kunstprijs de ‘Gouden K’ gewonnen voor zijn kunstproject de Renneflat. De Gouden K is een prijs van stichting Kunstweek. Deze organisatie reikt de prijs jaarlijks uit.

Verrast

Het project van Bunk en initiatiefnemers bestond uit het ombouwen van een woonflat tot kunstgalerie voordat het gesloopt zou worden. Het kunstproject had dankzij de inbreng van diverse kunstenaars een veelheid aan kunstcreaties. Bunks reageerde verrast dat hij de prijs had gewonnen. Hij had er geen rekening mee gehouden. “Het is niet alleen mijn succes, we hebben het met elkaar gedaan. Zonder de inbreng van de anderen was het zeker niet gelukt”, aldus Bunk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.