Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA blij met kwijtschelding veldhuur voor sportverenigingen

F: RTV Drenthe

EXLOO – De fractie van de PvdA in Borger-Odoorn is blij dat de veldhuur voor sportverenigingen is kwijtgescholden. De PvdA heeft hier onlangs vragen over gesteld, nadat ze ter ore was gekomen dat een aantal sportverenigingen een factuur had ontvangen voor veldhuur over het 4e kwartaal van 2020. Juist in deze periode werd er al bijna niet meer gesport op de velden.

De facturen voor de veldhuur hadden niet verzonden moeten worden, aangezien al eerder was besloten om gedurende de coronacrisis geen veldhuur in rekening te brengen. Door de aandacht van de PvdA voor deze rekeningen, is deze fout aan de orde gekomen. Het college heeft daarop meteen besloten de al verzonden rekeningen te verscheuren en geen veldhuur in rekening te brengen.

De maatregel duurt zolang er geen volwaardig gebruik van de sportvoorzieningen mogelijk is vanwege de coronacrisis. Vanuit een aantal sportverenigingen is tevreden gereageerd op het besluit. De PvdA hoopt dat er snel weer volledig gebruik gemaakt kan worden van de velden, zodat jong en oud weer kan sporten.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.