Direct naar de inhoud.

Freriks wint met handbaldames ook tweede wedstrijd op OS

Merel Freriks uit Borger heeft op de Olympische Spelen ook de tweede wedstrijd in de groepsfase gewonnen met de Nederlandse handbaldames. Oranje won met 43-36 van Zuid-Korea. Freriks maakte 3 van de 43 goals.

Oranje won in de nacht van zaterdag op zondag ook de openingswedstrijd tegen Japan. Daarmee is het team samen met Noorwegen de enige in haar poule die tot nog toe ongeslagen zijn. Later vandaag komt Noorwegen in actie tegen Angola.

Foto: Instagram Merel Freriks Bewerking: RTV1

Nederland speelt in de nacht van woensdag op donderdag haar volgende wedstrijd. Tegen Angola begint het om 2 uur Nederlandse tijd. Daarna volgen in de poule nog wedstrijden tegen Noorwegen en Montenegro. De eerste vier plaatsen zich voor de kwartfinales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-