Direct naar de inhoud.

EasyToys nieuwe hoofdsponsor olympische kwalificatie curling: ‘Blij dat ik glij competitie’

  • door:
  • op:
EasyToys CEO Eric Idema | Foto: RTV Drenthe

VEENDAM/LEEUWARDEN – Veendammer erotiekgigant EasyToys is de nieuwe hoofdsponsor van de olympische kwalificatie curling. Zondag 5 december gaat voor de eerste keer in Nederland het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) curling van start. Negentien landen strijden in drie categorieën voor een plek op de Olympische Winterspelen, februari volgend jaar in Beijing.

‘We zijn ontzettend blij met de samenwerking met EasyToys, een grote speler uit de regio met een grote liefde voor sport’, aldus Norberth Korsmit, aanjager van het OKT-curling in Leeuwarden.

Van blauw naar roze

Het bedrijf heeft op zijn zachtst gezegd haar stempel op de kwalificatie gedrukt. Zo zijn de hoglines (de lijnen van waar spelers de stenen moeten werpen red.) normaal gesproken blauw, maar nu voor het eerst roze. Ook zal het logo van de erotiekgigant op de ijsvloer van de Elfstedenhal te zien zijn. ‘Dat deed de nodige wenkbrauwen fronzen’, aldus de oranisatie.

De ijsvloer van de Elfstedenhal ligt al klaar, met roze lijnen | Eigen foto

Taboes doorbreken

‘Het is fantastisch dat we op deze manier een olympisch toernooi in Nederland kunnen ondersteunen’, zegt Eric Idema, CEO van EasyToys. ‘Sinds ons sponsorschap van FC Emmen bereiken we steeds meer mensen met onze missie om seksualiteit op een leuke en speelse manier onder de aandacht te brengen. Taboes doorbreken doe je ook door midden in de samenleving te staan’, zo stelt hij.

Blij dat ik glij

Tijdens de rustdag van het kwalificatietoernooi, op vrijdag 10 december, organiseert EasyToys zelfs een eigen competitie. Onder de noemer ‘EasyToys blij dat ik glij’ gaan diverse bekende Nederlanders namens, onder andere FC Emmen en Dance4Life, de curlingstrijd met elkaar aan gaan.

 

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal