Direct naar de inhoud.

Edwin Boomstra (uit Veendam) wordt centrummanager Coevorden

  • door:
  • op:

Edwin Boomstra uit Veendam is de nieuwe centrummanager in Coevorden. Volgens de 48-jarige Boomstra was het niet de vraag of hij de kant van Drenthe op zou gaan, maar wanneer. Boomstra neemt het stokje over van Klaas Lamberink. 

Boomstra is van jongs af al ondernemer. Hij heeft bij verschillende ketens gewerkt, maar ook een eigen winkel gehad. Vanaf 2001 had hij een MKB adviesbureau. De laatste jaren is Boomstra zich meer gaan richten op centrummanagement. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken over deze functie. “Ik ken Coevorden en de regio redelijk goed, en mag graag in deze regio vertoeven.”

Edwin Boomstra uit Veendam is de nieuwe centrummanager van Coevorden.

Boomstra wil de leegstand gaan aanpakken in Coevorden. Met zijn netwerk denkt hij grote ketens richting Coevorden te kunnen halen, maar het belangrijkste voor hem is om van Coevorden een verblijfcentrum te maken. Consumenten die niet alleen komen shoppen, maar echt een dagje uit in het centrum. “Dat is niet alleen goed voor bijvoorbeeld een horecabedrijf, maar ook voor de beleving van het centrum,” zo sluit Boomstra af.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal