Direct naar de inhoud.

Oud-tennisser Tom Okker naar Veendam tijdens OldStars Sportweek

  • door:
  • op:
Tom Okker (met rechts naast hem Sjaak Swart) komt op 30 september naar Veendam. Foto: Nationaal Ouderenfonds

REGIO – Voor het eerst wordt er dit jaar in de provincie Groningen een OldStars Sportweek georganiseerd. Van 25 september tot 1 oktober kunnen 55-plussers een week lang kennis maken met verschillende sporten. Op 30 september komt oud-tennisser Tom Okker naar TPC in Veendam. 

De OldStars Sportweek is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, Menzis, FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen. Corina Gielbert, directeur van het Nationaal Ouderfonds is blij dat de sportweek zo breed gedragen wordt. “In de OldStars Sportweek hopen wij zo veel mogelijk Groningse ouderen te laten zien: samen bewegen is gezond én hartstikke gezellig.”

Geïnteresseerden kunnen zich direct aanmelden bij de contactpersoon van de vereniging. Deelname is gratis. Meer informatie over het programma, tijden en locaties, en de mogelijkheid om aan te melden bij Huis Voor De Sport Groningen.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal