Direct naar de inhoud.

Erotiekgroep EQOM neemt ook Duitse Amorelie over

  • door:
  • op:
Eric Idema. Foto: EQOM

VEENDAM – De onlangs opgerichte erotiekgroep EQOM, het erotiekconcern waartoe ook EDC Retail (bekend van EasyToys) behoort, heeft een van de grootste merken in Europa ingelijfd. Het bedrijf neemt het Duitse Amorelie over. Dat bedrijf is een erotiek gigant in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Eric Idema, CEO van EQOM, is blij met de overname. “Het is een groot en sterk merk in Duitstalige landen en een van de grootste merken in de EU. Het bedrijf heeft een geweldige uitstraling en staat bekend om haar vrouwvriendelijke benadering van erotische producten richting een brede doelgroep. Producten die ze voeren zijn kleurrijk en stijlvol. Ook de manier waarop het onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt heeft voor ons duidelijke meerwaarde,” zo laat hij weten.

De overname is onderdeel van de doelstelling van EQOM om in 2025 een omzet te bewerkstelligen van 500 miljoen euro en wereldwijd marktleider te worden. Met de overname stijgt de geschatte omzet van EQOM over 2021 naar 220 miljoen euro, zo laat het bedrijf weten.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal