Direct naar de inhoud.

Borger-Odoorn bevriest opnieuw huur sportclubs door nieuwe coronamaatregelen

  • door:
  • op:

BORGER-ODOORN – Sportclubs in de gemeente Borger-Odoorn hoeven in december en januari geen huur te betalen voor hun accommodatie. Door de nieuwe coronamaatregelen kunnen sportclubs bijna geen gebruik maken van de velden. Voor binnensporten geldt deze maatregel alleen als zij geen gebruik maken van de sporthal. 

Wethouder Niek Wind (Gemeentebelangen) vindt het niet meer dan logisch om de sportclubs tegemoet te komen. “Na het horen van de nieuwe maatregelen kunnen de sportclubs na 17 uur niks meer aanbieden. Dan lijkt het ons als gemeente niet meer dan logisch dat wij hen net als eerder tegemoet komen.”

De maatregel geldt niet alleen voor de sportclubs. “Ook de pachters van de sporthallen zullen wij tegemoet komen.” De gemeente kijkt halverwege januari of het nodig is om de maatregel te verlengen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal