Direct naar de inhoud.

Kandidatenlijst D66 Veendam voor gemeenteraadsverkiezingen bekend

  • door:
  • op:
Hanneke Shoenmaker-Tiemst (foto: Bert Buiring Fotografie)

VEENDAM – Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart 2022 mag er gestemd worden voor een nieuwe gemeenteraad. Lijsttrekker voor D66 in Veendam is Hanneke Schoenmaker-Tiems.

Schoenmaker-Tiems is de huidige fractievoorzitter van D66 Veendam in de gemeenteraad. Ze gaat vol energie de campagne in en weet zich gesteund door negen andere kandidaten. Op twee staat Patrick Smid en plek drie wordt ingenomen door Esin Narman- Işik. Alian Spelde, die tot voor kort fractievoorzitter was, blijft betrokken en staat als lijstduwer op de lijst, evenals Simon Deinum en Trijntje Kromkamp.

Voorzitter Jeroen Koning: “We hopen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen veel stemmen te halen om onze progressieve boodschap uit te kunnen dragen in de gemeenteraad. Ik ben blij en trots dat we een diverse en sterke kandidatenlijst hebben kunnen samenstellen, waarbij we kunnen terugvallen op ervaring maar ook op nieuw bloed waarmee we onze speerpunten kunnen verwezenlijken”.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal